17 April 2013
3ο trailer για το Man Of Steel

Η υπομονή μέχρι 14 Ιουνίου του 2013, είναι κάτι που όλα τα fanboys του ατσάλινου ανθρώπου θα πρέπει να κάνουν. Η Warner Bros όμως αφήνει κανένα παραπονεμένο, καθώς χτες κυκλοφόρησε το τρίτο trailer του Man Of Steel.

Το νέο reboot του Superman λοιπόν σκηνοθετεί και υπογράφει ο Zack Snyder, γνωστός από τους 300 και το watchmen, και την παραγωγή του έχει αναλάβει ο Christopher Nolan, τριλογία Dark Knight, inception και άλλα πολλά. Το ρόλο του μέχρι τις 2 προηγούμενες δεκαετίες πιο αναγνωρίσιμου ήρωα της Dc έρχεται να ενσαρκώσει ο Henry Cavill, με την Amy Adams σαν Lois Lane και τον Michael Shannon σαν General Zod. Στους υπόλοιπους ρόλους το cast είναι πολύ υψηλού επιπέδου καθώς έχουμε την Diane Lane στο ρόλο Martha Kent,τον Kevin Costner σαν τον θετό πατέρα του Clark Kent Jonathan Kent, τον Laurence Fishburne να υποδύεται Editor-in-Chief της Daily Planet Perry White και τέλος τον Russell Crowe σαν τον βιολογικό πατέρα του Superman Jor-El.

Δείτε το trailer εδώ...

 

Tags
Similar
Comments
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Μάθετε περισσότεραΑποδοχή