20 July 2015
GTA V: Knight Rider KITT mod

Το GTA V έχει αποκτήσει πάρα πολλά mods από την στιγμή της κυκλοφορίας του, αλλά το παρόν mod πέρα ότι ξυπνάει αναμνήσεις σε πολλούς λάτρεις της σειράς Knight Rider, προσφέρει πολύ γέλιο με τις δυνατότητες που έχουν οι δύο εκδόσεις της αγαπημένης μας τετράτροχης κούρσας με το AI-like style της.

Το Knight Rider KITT mod μας δίνει την δυνατότητα να ελέγξουμε και να οδηγήσουμε τις δύο εκδόσεις του KITT που απολαύσαμε στην σειρά Knight Rider. Μπορεί να μην έχουμε την κλασική κόκκινη μπάρα που πάντα συνόδευε τον ΚΙΤΤ αλλά ακούμε την φωνή του William Daniels να μας μιλάει όταν μπαίνουμε το όχημα, όπως ακριβώς τον ακούγαμε το 1982 μέσα από την σειρά.

'Οπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, τα οχήματα διατηρούν αρκετές από τις βασικές ικανότητες τους όπως η οδήγηση στις δύο ρόδες, η αυτόματη οδήγηση (είτε ήμαστε μέσα είτε όχι), και το άλμα (από το μοντέλο του 1982), ενώ μπορεί να αλλάξει μορφή όπως ακριβώς και το μοντέλο του 2008. Όλες οι δυνατότητες των οχημάτων ενεργοποιούνται με τα κουμπιά από το numpad προσφέροντας έτσι την ψευδαίσθηση πως πατάμε τα κουμπιά από το ταμπλό του KITT.

Similar
Comments
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Μάθετε περισσότεραΑποδοχή