Μεσοβδόμαδο solo stream παρέα με τον DoomSlayer.
  Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο ανανεώνουμε τα ραντεβού μας στο twitch.
  Νυχτερινό solo stream με θύμα το "The Monster Inside".
01 January 2013
Χριστούγεννα, η εποχή του χρόνου που είναι πάντα δύσκολη για τον περισσότερο κοσμάκη. Την χαρακτηρίζω ως δύσκολη γιατί όλοι περνάνε άπειρες ώρες στο να διαλέγουν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ανησυχώντας πάντα για αν θα τους αρέσουν και αν ταιριάζουν με το γούστο τους.
31 December 2012
Επειδή γνωρίζω πως αυτός ο χρόνος σας φάνηκε κάτι παραπάνω από δύσκολος, ακολουθεί μία λίστα με 10 μικρά βήματα για να κλείσετε το 2012 όσο το δυνατόν καλύτερα, κάνοντας 10 δώρα στον εαυτό σας. Καλή χρονία και χρονία πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους τους αναγνώστες του Geekyspecs!
30 December 2012
Χριστούγεννα εκτός από γιορτινό πνεύμα, πολύχρωμα φωτάκια, οικογενειακή ατμόσφαιρά και φαγητό, σημαίνουν και δώρα προς τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Σίγουρα η έκφραση “η σκέψη μετράει” δεν χάνει την αξία της και με τις εποχές που ζούμε, σίγουρα και μόνο η προσφορά ενός δώρου είναι σημαντική για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να σκεφτόμαστε το ιδανικό δώρο για αυτούς που αγαπάμε! Και πόσο πιο ιδανικά τα δώρα αν είναι geeky;
29 December 2012
Τα Χριστούγεννα ήρθαν, πέρασαν και πάμε κατευθείαν για την Πρωτοχρονιά. Και για να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας, οι περισσότεροι δεν περιμένουν την αλλαγή του χρόνου αλλά το δώρο που θα τους κάνουν εκείνη τη μέρα. Έτσι λοιπόν και εγώ σας παρουσιάζω 10 πράγματα τα οποία θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μου κάνατε δώρο. Γιορτινές μέρες είναι, κάντε και εσείς κάνα δώρο!
21 December 2012
Η απειλή των malware υπήρχε καιρό και απειλούσε τα δεδομένα των χρηστών. Μια νέα εξέλιξή τους είναι τα ransomware που όπως είχαμε αναφερθεί σε αυτά σε προηγούμενο άρθρο μας, κλειδώνουν τον υπολογιστή μας και ζητάν από τον χρήστη να καταβάλει ένα ποσό για να του ξεκλειδώσουν τον υπολογιστή.
16 December 2012
Όπως έγραψα και στο προηγούμενο άρθρο μου το Hobbit άρχισε να προβάλλεται και σύσσωμη η ομάδα του GeekySpecs έδωσε το παρών! Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην ήταν εκεί... Με βάση αυτά που είδα και αυτά που περίμενα διαβάστε 10 λόγους για να δείτε ή... να μην δείτε το Hobbit: An Unexpected Journey.
13 December 2012
Η μέρα επιτέλους ήρθε! Το Hobbit: An Unexpected Journey κάνει πρεμιέρα και φυσικά θα βρίσκομαι εκεί από τους πρώτους. Έτσι, αυτή τη μέρα διάλεξα και εγώ για να κάνω ένα μικρό αλλά διαφορετικό αφιέρωμα γύρω από την τρέλα που επικρατεί ανά τον κόσμο για το Hobbit αλλά και γενικά γύρω από το μύθο της Middle-Eearth, την ταινία Lord of the Rings και τον Tolkien. Δείτε το ως ένα τεστ γύρω από την αφοσίωσή σας στον Tolkien και στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και όχι σαν μια κλασσική παρουσίαση.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Μάθετε περισσότεραΑποδοχή